derfor har jeg ikke blogget

Hei! Jeg er fult klar over at bloggingen min er ganske dårlig for tiden. Jeg har sagt dette her tusenvis av ganger før, og jeg tenker enormt mye på bloggen og tar den ganske så seriøst. Men når man har så ufattelig dårlig immunforsvar sånn som meg og blir syk så ofte, så er det ikke så lett å blogge hele tiden. Jeg skulle så ønske jeg kunne blitt friskere og mye flinkere med bloggen min. Målet mitt er i hvertfall å sette mer av tid til bloggen. For jeg har et enormt ønske om å komme meg lenger opp på listen, noe jeg egentlig aldri får til. Men jeg gir ikke opp!Dagene går jo fremover og jeg har utrolig mye å tenke på for tiden, noe jeg har sagt tidligere. Ting er ikke som det skal og det er også en av grunnene til at jeg glemmer bort bloggen min noen ganger. Men jeg prøver i hvertfall så godt jeg kan!Ellers så har jeg fått kjøpt mye nytt og sånt, så har faktisk noe å blogge om i morgen! Kan nesten ikke gjøre det nå siden det er litt mørkt ute og blir utrolig dårlig bilder da, haha! Men ja, skal få prøvd å skjerpe meg litt nå som jeg er blitt litt bedre enn det jeg var når jeg startet å bli syk!

Har du også det litt dårlig for tiden?

 

2 kommentarer

09.05.2013 kl.22:36

Synes du er flink til å blogge godt og regelmessig! :)

Ida

10.05.2013 kl.08:19

ja vi har alle dager der det kan være helt håpløst å gjøre noe i det hele tatt. Håper det går bedre med deg da, og at du får masse inspo til å blogge :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits