Mine 5 bestevenner/jenter

Ettersom et etterspurt innlegg så tenkte jeg skulle ha det nå siden kameraet mitt gikk tom for strøm i stad. Så derfor skal jeg ha mine fem bestevenner, altså mine jentebestevenner.. Har en del guttebestevenner, så derfor blir det utrolig vanskelig å liksom si fem stykker!

 

Stine: På bildet under så er det Stine, vært bestevenn med henne kjempe lenge og hun betyr utrolig mye for meg! Vi har endelig fått kontakten igjen, siden vi klarte å miste den litt når ungdomsskolen startet.. Åhh, elsker alle de morsomme minnene vi har sammen!

 

 

Ann Selda: Hun har jeg vært kjent med nå i over et år! Og hun er også en av mine bestevenner, er så utrolig glad i henne! Vi har kjempe mange gode minner sammen, haha! Er så utrolig glad for at jeg ble kjent med henne!

 

 

Laura: Begynte å gå med henne mer i 6-7 klasse, og er så utrolig glad for at jeg ble ordentlig kjent med henne og ja, ble bestevenn med henne! Kan fortelle så utrolig mye til henne og vi har alltid noe å prate om, hihi!


 

Merethe: Åhh, er så utrolig glad for at vi ble kjent! Vi har så utrolig mye til felles og vi har alltid noe å prate om! Hahha, mange gode minner, og jeg er glad for at det skal bli fler! Vi finner alltid på så mye rart sammen. Åhh, elsker henne så utrolig masse!
Karine: Hun er barndomsvenninna mi! Bodde rett ved henne før og vi fant på noe med hverandre nesten hver dag! Har så utrolig mange gode minner med henne! Og har kjent henne utrolig lenge! Er så dumt at vi ikke finner på så mye med hverandre mer, men skal nok få fiksa det! :)

 

 

7 kommentarer

Stine

19.03.2013 kl.21:15

<3 Elsker deeg <3

Seline

19.03.2013 kl.23:13

Så koselig innlegg, er så deilig å ha noen bestevenner man alltid er helt seg selv med og kan snakke med om alt :-)

LAURITZ

20.03.2013 kl.15:26

Aww, så koselig Malene ♥ Elsker deg åå ♥

Trine-Lise - KONKURRANSE

21.03.2013 kl.05:57

Vi har en kjempe flott konkurranse gående nå hvor du kan vinne en storbyferie for 2 personer! Bli med nå :-D !!!
søtt :D

Karinee

21.03.2013 kl.19:15

Åå, du er så herlig, gleder meg til helga! <3

Malene Nilsen

21.03.2013 kl.20:18

Karinee: Gleder meg også til helgaa <3 <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits