Anbefaling!Hei dere ♥

Jeg ville bare anbefale dere en sånn "renser" den er utrolig bra! Jeg prøvde den og huden min ble helt myk og ren! Det eneste du trenger å gjøre er å vaske ansiktet ditt veldig godt først, og så ta litt av den i ansiktet og masere det i ca. 1-2 min. Og så skylde det ut. Jeg pleier å ta det imens jeg dusjer *tips*. Jeg tror du kan få den på matbutikken, husker ikke helt pris da.. Men i hvert fall, så er jeg veldig glemsk, så jeg husker liksom ikke helt hvor jeg kjøpte den, haha.

Senere i dag skal jeg klippe håret mitt og stripe etterveksten min. Har ikke klipt meg siden i vår, så det var på tide! Jeg har jo fått utrolig langt og slitt hår, huff. Jeg skal ikke klippe så mye da, siden jeg liker å ha veldig langt hår, så det blir så lite som mulig, haha! Har du den "renseren" (vet ikke helt hva jeg skal kalle den)

4 kommentarer

Kristine og Alexandra

31.10.2012 kl.12:47

bra anbefaling, har prøvd den før!

LAURITZ

31.10.2012 kl.14:51

Bra, skal kanskje prøve den. Takk for tips! ♥

freakyim

31.10.2012 kl.15:08

Bra anbefaling :)

SUPERKAISA.

31.10.2012 kl.15:43

takk for anbefalingen!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits