Fra skapet mitt.

Heisann dere! ♥

Etter en venn av meg spurte om jeg kunne vise noen klær fra skapet mitt, så tenkte jeg at det kanskje var en god ide. Så jeg har tatt frem noen kjoler, shortser og topper som jeg liker veldig godt. Jeg skal bli en litt mer flnkere til å blogge. Jeg vil forandre litt på bloggen min og få et nytt design. Så om  noen av dere vet om noen fine gratisdesign, skriv det på kommentaren. Ikke bare det, men jeg skal faktiskt fikse en header. Og akkurat det å lage header er jeg ikke så veldig flink til, men jeg skal prøve mitt beste. På de bildene under så ble ikke lyset helt riktig og de ble litt utydelige, beklager det.

 


Toppene kommer fra Bik-Bok || Shortsene er jeg ikke helt sikker på hvor kommer fra.Kjolen kommer fra Gina Tricot, men er veldig lenge siden den ble kjøpt. (ignorer håret mitt nederst til venstre, haha)Også her er favoritt kjolene mine. Jeg aner ikke hvor jeg kjøpte dem da.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits